Els joves de Palamós en acció: Participació ciutadana a Palamós amb la plaça del Mas Guàrdies



El passat divendres 10 de febrer vam anar a conèixer en Juanfo, un dels dinamitzadors comunitaris de l’Ajuntament de Palamós.

Vam parlar amb ell de participació ciutadana, ja que Palamós ha engegat un procés participatiu per a la reforma de la plaça dels pisos del Mas Guàrdies.

Vam voler conèixer més de fons que és l’Espai del Barri i la campanya que s’ha engegat de participació ciutadana, quin és el seu procés i de quina manera la ciutadania pot dir-hi la seva.

Se’ns ha demanat la col·laboració perquè els joves també tinguin un paper important en aquest procés participatiu i és per tot plegat que ens hem interessat en ser-hi presents.

Des d’Espai de Barri s’han redactat uns qüestionaris on la gent pot respondre’ls, les preguntes variades i prou obertes donen la possibilitat a la gent a dir-hi la seva. Els qüestionaris que han estat distribuïts de diferents formes perquè arribessin a la major gent possible s’han d’entregar abans del dia 29 de febrer a l’Espai del Barri (antiga biblioteca, davant de l’Arbreda).

Els dinamitzadors comunitaris s’han encarregat de parlar amb els veïns i veïnes de la plaça, els nens i les nenes de Palamós de quart, cinquè i sisè curs també hi han pogut dir la seva, tothom qui ho vulgui i entrant a la web de l’Ajuntament de Palamós pot fer el qüestionari .

Nosaltres com a joves també participem en aquest procés i a més a més durant els pròxims dies estarem a la plaça per parlar amb els joves què més la freqüenten.

Des de Palamós en acció animem a tothom a participar i fer la plaça dels pisos del Mas Guàrdies de totes i de tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?