dilluns, 13 de febrer de 2012

Els joves de Palamós en acció: Participació ciutadana a Palamós amb la plaça del Mas GuàrdiesEl passat divendres 10 de febrer vam anar a conèixer en Juanfo, un dels dinamitzadors comunitaris de l’Ajuntament de Palamós.

Vam parlar amb ell de participació ciutadana, ja que Palamós ha engegat un procés participatiu per a la reforma de la plaça dels pisos del Mas Guàrdies.

Vam voler conèixer més de fons que és l’Espai del Barri i la campanya que s’ha engegat de participació ciutadana, quin és el seu procés i de quina manera la ciutadania pot dir-hi la seva.

Se’ns ha demanat la col·laboració perquè els joves també tinguin un paper important en aquest procés participatiu i és per tot plegat que ens hem interessat en ser-hi presents.

Des d’Espai de Barri s’han redactat uns qüestionaris on la gent pot respondre’ls, les preguntes variades i prou obertes donen la possibilitat a la gent a dir-hi la seva. Els qüestionaris que han estat distribuïts de diferents formes perquè arribessin a la major gent possible s’han d’entregar abans del dia 29 de febrer a l’Espai del Barri (antiga biblioteca, davant de l’Arbreda).

Els dinamitzadors comunitaris s’han encarregat de parlar amb els veïns i veïnes de la plaça, els nens i les nenes de Palamós de quart, cinquè i sisè curs també hi han pogut dir la seva, tothom qui ho vulgui i entrant a la web de l’Ajuntament de Palamós pot fer el qüestionari .

Nosaltres com a joves també participem en aquest procés i a més a més durant els pròxims dies estarem a la plaça per parlar amb els joves què més la freqüenten.

Des de Palamós en acció animem a tothom a participar i fer la plaça dels pisos del Mas Guàrdies de totes i de tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada