En general, he quedat molt contenta amb l’Escola Empordà.






En general, he quedat molt contenta amb l’Escola Empordà. He parlat amb amics que han fet cursos a altres escoles i penso que nosaltres, els alumnes de l’escola Empordà pel que fa a recursos, hem aprés moltissims i sobretot els hem posat a la pràctica.

Trobo que l’equip de formadors del curs està molt ben escollit, ja que cada un és molt diferent a l’altre i per dir-ho d’una manera, cada un és molt bo i sap molt de lo seu. Això fa que tinguin molt clar el què volen explicar i que alhora de transmetre-ho ho facin amb ganes i amb suficient informació i recursos. Han fet les classes el màxim dinàmiques possibles i intentant variar el ritme, amb dinàmiques, cançons i exemples, fet que s’agraeix molt en un curs intensiu i que fa que els alumnes tinguem el nivell d’atenció més alerta que no pas amb unes classes més lineals i avorrides.

El material proporcionat, tant el llibre com l’intranet de l’Escola, ens és una eina de gran ajuda en el moment que ens quedem penjats en algun tema. Trobem tota la informació necessària i és una web molt ben estructurada i entenedora.

La sensació general que m’emporto, és la seriositat de l’escola a l’hora d’impartir els cursos i treballar. I no parlo d’escola seriosa com a sinònim de rigorosa, estrica i avorrida, sinó com a sinònim de formal i correcta, amb ganes de fer les coses ben fetes, com a mi m’agrada fer-les.

E.M.
Curs de monitors i monitores de Girona, novembre 2011

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?