Com quedarà la formació dels monitors/es i directors/es d'activitats de lleure després de l'aprovació de les qualificacions professionals?

Fa uns dies que anem publicant a l'Empordà Lleure tot allò que pot ser interessant de com quedarà la formació dels monitors/es i directors/es d'activitats de lleure després de l'aprovació de les qualificacions professionals des de que  el Boletín Oficial del Estado del 9 de mayo 2011 va publicar les noves "cualificaciones profesionales" de:
  • Dinamización de actividades de tiempo libre educativo infantil y juvenil. Nivel 2. (Monitor de tiempo libre)
  • Dirección y coordinación de actividades de tiempo libre educativo infantil y juvenil. Nivel 3. (Director de tiempo libre)
En aquesta línia publiquem un enllaç a un article de Roberto Bañón. Director de la Escuela Regional de Animación y Tiempo Libre. Comunidad Autónoma de la Región de Murcia, que ens ajuda a anar configurant la idea de com poden quedar les coses en referència a aquestes formacions i les relacions que hauran de tenir en un futur immediat amb les ensenyances d'àmbit professional i amb les d'àmbit universitari


A tots els articles relacionats amb aquest tema publicats a l'Empordà Lleure els hi hem posat l'etiqueta ""

Jordi Iglesias

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?