dijous, 24 de novembre de 2011

Com quedarà la formació dels monitors/es i directors/es d'activitats de lleure després de l'aprovació de les qualificacions professionals?

Fa uns dies que anem publicant a l'Empordà Lleure tot allò que pot ser interessant de com quedarà la formació dels monitors/es i directors/es d'activitats de lleure després de l'aprovació de les qualificacions professionals des de que  el Boletín Oficial del Estado del 9 de mayo 2011 va publicar les noves "cualificaciones profesionales" de:
  • Dinamización de actividades de tiempo libre educativo infantil y juvenil. Nivel 2. (Monitor de tiempo libre)
  • Dirección y coordinación de actividades de tiempo libre educativo infantil y juvenil. Nivel 3. (Director de tiempo libre)
En aquesta línia publiquem un enllaç a un article de Roberto Bañón. Director de la Escuela Regional de Animación y Tiempo Libre. Comunidad Autónoma de la Región de Murcia, que ens ajuda a anar configurant la idea de com poden quedar les coses en referència a aquestes formacions i les relacions que hauran de tenir en un futur immediat amb les ensenyances d'àmbit professional i amb les d'àmbit universitari


A tots els articles relacionats amb aquest tema publicats a l'Empordà Lleure els hi hem posat l'etiqueta ""

Jordi Iglesias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada