SETMANA SANTA 2011: Curs d’iniciació a l’educació en el lleure per a joves

Curs d’iniciació a l’educació en el lleure per a joves.
El GEiEG i l’Escola d’educadors en el lleure l’Empordà organitzen per a aquesta setmana santa un Curs de Premonitors d’iniciació a l’educació en el lleure en format de colònies adreçat a joves entre els 14 i els 17 anys d'edat, a Can Què a Esponellà (Pla de l’Estany)
Els Cursos de Premonitors són un incentiu i una motivació per a aquests joves ja que se'ls dóna l'oportunitat de participar de les activitats de lleure des de l'òptica del monitor a la vegada que en acabar reben un diploma certificat corresponent a 30 hores de formació bàsica en temes d'educació en el lleure.
El Curs de Premonitors de Lleure segueix un programa de formació intensiu que ajuda els joves que per edat (menors de 18 anys) encara no poden accedir als cursos oficials de monitors a tenir una visió clara dels continguts d'aquesta professió que la societat demanda cada dia amb més intensitat, a la vegada que els capacita per realitzar tasques com ajudant de monitor en casals, colònies, campaments, etc.
Aquest Curs està estructurat en mòduls que els alumnes han de treballar per equips en grups reduïts i té dos nivells, PRE1 adreçat a joves nascuts els anys 1996 i 1997 i PRE2 per a joves nascuts els anys 1993, 1994 i 1995 o bé que ja hagin cursat el PRE1.
Els alumnes de PRE1 tenen l’estada els dies 16, 17 i 18 d’abril (dissabte, diumenge de Rams  i dilluns) i els alumnes de PRE2 els dies 19, 20 i 21 d’abril (dimarts, dimecres i dijous sant).
El curs organitzat conjuntament pel GEiEG i l'Escola l'Empordà és fruit de la col·laboració regulada per conveni que ambdues entitats venen portant a terme des de ja fa alguns anys en matèria de formació d’educadors en el lleure.
L'Escola l'Empordà és una escola de formació en el lleure reconeguda oficialment per la Direcció general Joventut de la Generalitat de Catalunya que a més dels cursos oficials de monitors i directors, ofereix cursos d'especialització com ara els de menjador i manipulació d’aliments, transport escolar i salut, o aquests de premonitors.
Les inscripcions ja són obertes i poden fer-se directament per internet a www.emporda.org o a les oficines que el GEiEG té a les instal·lacions de Palau a Girona.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?