Oberta la convocatòria d’inscripcions de camps de treball internacional

Us informem que ja és oberta la convocatòria d’inscripcions de camps de treball internacional de la COCAT

Des del 15 de març estan obertes les inscripcions per a camps de treball internacionals.

Els camps de treball són estades d’estiu en què es combinen les activitats lúdiques i de lleure tot col·laborant amb un projecte; realitzant tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura, intervencions en el patrimoni, festivals o tasques de tipus arqueològic (entre d’altres).

L'entitat coordinadora i responsable de les inscripcions i els camps de treball d'intercanvi internacional és Cocat (Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya).

Aquests camps de treball es realitzen en el país que s’indica en cada cas i estan organitzats per entitats i associacions del país on es fa el camp de treball.

Les persones participants en aquests camps de treball sereu joves procedents de tot el món en virtut d’uns acords d’intercanvi de places en el marc de l’organització Alliance que agrupa entitats i associacions internacionals que organitzen camps de treball.

Per a més informació consulteu els projectes disponibles a http://www.cocat.org/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?