Tallers de dibuix, malabars i maquillatge per a nens i nenes

El dissabte 21 d'agost a les 19h de la tarda l'Escola d'educadors i educadores en el Lleure l'Empordà va portar a terme tallers de dibuix, malabars i maquillatge per a nens i nenes a la festa de barri que es va portar a terme a la nova plaça Vita Maristany de Palamós. Aquesta festa de barri promoguda pel bar Capri va comptar amb una botifarrada popular i un concert del conjunt Versiones de rock dels anys vuitanta.
Ex alumnes del Campus Jove han col·laborat en portar a terme l'activitat adreçada als nens i nenes, convocats per la directora del Campus Jove, Eva Fornós i el seu company i monitor del mateix Arnau Colomé.
De nou, s'ha demostrat que aquest format d'activitat acaba enganxant als més menuts i als seus pares que passen una bona estona dibuixant, fent el taller de malabars i deixant-se pintar la cara amb el seu personatge preferit. Aquest dissabte va ser un degoteix de nens i nenes que va fer que tothom estigués en plena acció constantment.
A la fotografía podem veure l'inici de l'activitat amb la primera nena participant.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?