Estic molt contenta i satisfeta amb el curs

Estic molt contenta i satisfeta amb el curs en general i amb l'Escola l'Empordà, que ha sigut la que m'ha donat l'empenta per seguir endavant amb el tema del lleure. Ens han fet treballar molt, però tot el que hem fet m'està servint. Cada treball, cada taller, cada hora de teòrica m'ha servit per conèixer molts aspectes ocults dins l'àmbit de l'educació en el lleure que trobo molt important que un monitor sàpiga. El tema lleis m'ha servit per tenir en compte diferents accions, les hores de debat m'han fet canviar el meu punt de mira de molts temes, o simplement saber que n'hi ha d'altres que són realment acceptables, i cada paraula és una paraula que recordo i l'aplico. 

Realment valoro el curs amb un excel·lent, i als professors, el mateix. Han estat molt pacients amb nosaltres, ens han entregat tots els seus coneixements i tot per poder ser millor com a persones i com a monitores. 

L'última paraula que diré és que estic molt orgullosa d'haver format part d'aquesta escola, i que la recomanaria a qualsevol persona que volgués realitzar cursos d'educació en el lleure. Ha sigut, tot plegat (curs i pràctiques), una fantàstica experiència que mai oblidaré i que espero que tingui continuïtat en un futur no gaire llunyà. 

M.O.C. 

Curs de monitors de Tordera

Comentaris

  1. Estic molt d'acord amb l'article en general. Vaig estar al curs de monitors de Platja d'Aro del passat Nadal i vaig aprendre molt. Tot el que varem treballar teòricament, és totalment aplicable a la pràctica, a més a més, de molt útil. Tanmateix, coincideixo amb l'autora de l'article en que l'escola Empordà ens ha obert els ulls hi ens ha donat la oportunitat de poder conèixer diferents àmbits del lleure educatiu, al mateix temps que hem pogut escoltar i conèixer diferents punts de vista d'un tema el qual, aparentment, tan sols seguia un camí.

    Totes aquestes coses crec que ens han enriquit com a monitors, és a dir, ens ha format com a bons monitors i, no només això, sinó que també ens ha aportat molt com a persones. També coincideixo amb que estic orgullós d'haver format d'una escola genial, al dia, i molt, molt humana. També, tan l'etapa lectiva com la pràctica m'ha permès conèixer moltíssima gent interessant i haver tingut una experiència fabulosa que sens dubte no oblidaré.

    Finalment, crec que el més bonic de tot plegat en el lleure educatiu, és saber que estàs contribuït a l'educació de nens i nenes que en un futur seran les que mouran el món.

    Gràcies Escola Empordà!

    Jose A. Martínez
    Curs: M-PDA-1209

    CURS DE MONITORS DE PLATJA D'ARO - NADAL 2009-10

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?