Ja es poden consultar les activitats d’estiu 2010 de les associacions juvenils d’educació en el lleure

Aquest cap de setmana s'ha encartat un tríptic informatiu amb El Periódico i Presència (Avui, El Punt i El 9 Nou) i s'inclourà en el proper número de La revista dels Súpers, que també podeu trobar als punts d'informació juvenil

La Secretaria de Joventut ha distribuit , aquest passat cap de setmana, 350.000 exemplars d'un tríptic informatiu de l'oferta d'activitats d'estiu que les associacions juvenils d'educació en el lleure organizen enguany. El tríptic s'ha encartat aquest cap de setmana a El Periódico i al setmanari Presència (Avui, El Punt, El 9 Nou) i al proper número mensual de La revista del Súpers.

També es repartirà entre els més de 1.000 esplais, agrupaments i casals de joves i els 300 punts d'informació juvenil d'arreu del país.

El tríptic informa sobre la base de dades que recull mig miler d'activitats d'estiu per a infants i joves de Catalunya que s'organitzen en colònies, casals d'estiu, campaments, rutes i camps de treball. La relació d'activitats conté informació detallada sobre cadascuna d'aquestes (lloc i dates de realització, entitat organitzadora, places disponibles, preu i telèfon de contacte, entre d'altres). Les inscripcions s'han de realitzar directament contactant amb l'entitat organitzadora de l'activitat.

Per a més informació:

- Activitats d'estiu 2010 de les associacions juvenils d'educació en el lleure

- JOVE.CAT. Vacances i estades

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?