dissabte, 5 de desembre de 2009

L’Escola l’Empordà present al I Congrés Català d’Educació Social

Eva Fornós, professora d’aquesta escola ha participat al primer Congrés Català d’Educació Social, que segons ens explica ha tingut un gran èxit de participació, ja que van ser més de 500 les persones que es van reunir els dies 26 i 27 de novembre de 2009 a Vic.

Aquest Congrés ha estat organitzat per el CEESC (Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya), la Universitat de Vic i l’Ajuntament d’aquesta ciutat.

El lema d’aquest Congrés és: “L’educació social per a una societat inclusiva. El repte de la plena ciutadania”, lema que, precisament, pretén definir els objectius de l’Educació Social i la seva pretenció i repte.

Educadors i educadores socials, estudiants d’Educació Social, Treballadors Socials, llicenciats i diplomats de diferents àmbits de l’Educació, professionals en l’Educació en el Lleure, animadors socio-culturals, etc. I, finalment, representants de l’administració van poder gaudir d’uns espais de reflexió amb un programa extens on tothom va tenir la oportunitat de dir-hi la seva.

L’Escola l’Empordà també hi va ser present, en aquesta ocasió representada per Eva Fornós, que va participar activament als diferents tallers, taules-tertúlies, conferències i espais de participació, la gran majoria concentrades al Recinte Firal El Sucre de Vic.

En breu, si ho desitgeu, podreu consultar en aquest mateix bloc Empordà Lleure la seva opinió personal sobre aquesta experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada