dissabte, 5 de desembre de 2009

Curs de transport al CAE de Manresa

El CAE, formació i serveis socioculturals de Manresa ha format als treballadors del transport escolar municipal, servei que aquesta entitat gestiona. Aquesta formació ha consistit en un curset de 4 hores de durada i ha estat impartit de Jordi Iglesias i Rubèn Fornós de l’Escola l’Empordà el dilluns 2 de desembre.

El programa formatiu ha estat un extracte del Curs de monitors de transport escolar que l’Escola l’Empordà imparteix habitualment i ha consistit en dues parts ben diferenciades, una primera basada en l’educació en el transport escolar a càrrec de Fornós i una segona basada en les funcions del monitor de transport a càrrec d’Iglesias.

Els alumnes van rebre un certificat acreditatiu d’aquesta formació expedit per l’escola d’educadors en el lleure del CAE de Manresa.

En acabar el curset, els organitzadors van agrair als professors la seva bona disposició en haver acceptat la seva demanda a la vegada que aquests van agrair-los la confiança dipositada en l’Escola l’Empordà.

L’Escola l’Empordà ja fa 9 anys que imparteix aquesta formació en un format de curs de 16 hores de durada, fonamentalment, a través del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i de l’ETT Axxon de Girona.

Més informació sobre els cursos de transport escolar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada