La Generalitat estrena el primer portal públic per oferir i trobar feina

La Generalitat va inaugurar ahir "Feina Activa", el primer portal interactiu públic i gratuït que existeix a Espanya que permet trobar i oferir feina tant a persones aturades com a les que volen millorar la seva ocupació i que ja compta amb 2.600 ofertes d'ocupació i 1.500 currículums de demandants. http://feinaactiva.gencat.cat
A partir d'ara l'Escola l'Empordà redirigeix la seva borsa de treball al nou portal de la Generalitat http://feinaactiva.gencat.cat, considera que el servei gratuït d'aquest nou web millora el servei de l'actual borsa de l'escola a través d'un fòrum d'internet.

El Departament de Treball, mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, ha posat en marxa el portal "Feina Activa", una nova eina que ha posat a disposició de les persones en situació d'atur o amb ocupació i de les empreses per relacionar-se en el mercat laboral de manera totalment gratuïta.

El portal "Feina Activa" és un nou servei del Departament de Treball per facilitar a les persones l'accés a les ofertes de treball per una banda, i de l'altre la recerca i selecció de les persones treballadores per part de les empreses.

La consellera de Treball, Mar Serna, va presentar aquesta nova eina per trobar i buscar feina i ha assenyalat que aquest nou portal s'emmarca en la modernització del SOC que la Generalitat està portant a terme amb l'objectiu que aquestes oficines siguin més oficines de serveis que de tràmits.
"Al segle XXI, el que no estigui en xarxa no tindrà tantes possibilitats de trobar feina", va dir Serna, que va recordar que el 60% de les demandes de treball ja es renoven de manera telefònica o telemàtica o que més del 99% de la renovació de contractes de treball ja es fa de manera telemàtica.
En el portal, al qual s'accedeix a través de la direcció http//feinaactiva.gencat.cat, les persones interessades trobaran ofertes de treball i les empreses rebran currículums de persones amb el perfil que busquen i podran trobar els millors candidats per al lloc de treball a cobrir.

Les persones interessades en trobar una feina poden accedir al nou portal amb el codi de renovació de demanda de feina atorgat per l'Oficina de treball si està a l'atur, o registrant-se amb nom i paraula de pas. Un cop en el portal "Feina Activa", es poden donar d'alta tants currículums vitae com es vulgui, la qual cosa permetrà enviar la informació més acurada segons l'ocupació a la que opti en cada moment.

Les empreses interessades en contractar persones treballadores poden registrar les seves ofertes de treball sense cap cost econòmic.

Com ja hem dit, a partir d'ara l'Escola l'Empordà redirigeix la seva borsa de treball al nou portal de la Generalitat http://feinaactiva.gencat.cat, considerem que el servei gratuït d'aquest nou web millora moltíssim el servei de l'actual borsa de l'escola a través d'un fòrum d'internet obert a tothom i que ens fa impossible controlar l'accés a missatges massius i de temes no relacionats amb el món del lleure educatiu

Al portal s’hi accedeix a través de l’adreça http://feinaactiva.gencat.cat
També s’hi accedeix a través de l’adreça https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?