dijous, 10 de setembre de 2009

Ja s'ha arribat a les 5000 visites del blog "Empordà Lleure"

Avui 10 de setembre de 2009 s'han superat les 5.000 visites al nostre blog " Empordà lleure" des del 23 de febrer de 2009 amb un promig de 25 visites diàries.
Inicialment "Empordà lleure" va ser una revista impresa en format doble foli plegat, que va veure la llum al desembre de l'any 1998, i que va passar de publicar un número anual a un número semestral. A més de la informació dels cursos hi havia diversos articles relacionats amb el món del lleure. Posteriorment va passar a tenir format diari i actualment després de molts canvi només es publica a internet en format de blog des del 23 de febrer de 2009
L'Escola va tenir el seu primer web l'any 1997, va ser una de les planes més pioneres en català. La presencia a internet per part de l'Escola sempre ha estat una prioritat, des de la modèstia i des de les seves possibilitats. L'any 1988, l’Escola l’Empordà amb el domini www.emporda.org va ser la primera escola d'educadors en el lleure de Catalunya que va tenir específicament presència a internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada