Joventut edita la 'Guia d’activitats d’estiu 2009' de les associacions juvenils d’educació en el lleure

La Guia recull prop de 700 activitats i ha estat distribuit aquest cap de setmana amb el diari "El Periódico" i diverses publicacions comarcals 

La Secretaria de Joventut ha distribuit, aquest cap de setmana passat, 370.000 exemplars de la Guia d’activitats d’estiu 2009 de les associacions juvenils d’educació en el lleure amb el diari El Periódico de Catalunya i diverses publicacions comarcals (El Punt, Segre, Regió 7, El 9 Nou, El 3 de Vuit, La Veu de l’Anoia, La Veu de l’Ebre, El Vallenc i La Nova Conca). També es repartirà entre els més de 1.000 esplais, agrupaments i casals de joves i els 300 punts d’informació juvenil d’arreu del país.

 

La Guia recull prop de 700 activitats d’estiu amb una oferta de 30.000 places per als infants i joves de Catalunya. Conté informació detallada sobre cadascuna d’aquestes: lloc i dates de realització, entitat organitzadora, places disponibles, preu i telèfon de contacte, entre d’altres. El tipus d’activitats que s’organitzen són: colònies, casals d’estiu, campaments, rutes i camps de treball. Les inscripcions s’han de realitzar directament contactant amb l’associació organitzadora de l’activitat.

 

Cal tenir present que les activitats d’estiu són la culminació d’una tasca educativa continuada que els centres d’esplai, agrupaments escoltes i casals de joves realitzen durant tot l’any. El curs acostuma a finalitzar amb una activitat d’estiu adaptada a les edats dels nens i nenes o noies i nois que hi participen.

Per a més informació:

Activitats d’estiu 2009

Base de dades de les Activitats d’estiu 2009

JOVE.CAT. Activitats per als més joves

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?