El Consell Escolar de Catalunya estudia que el curs escolar pugui començar el dia 1 de setembre, en comptes del 7, com havia plantejat la Generalitat

El Consell Escolar de Catalunya, en el qual estan representats els agents de la comunitat educativa, sotmetrà ara a consideració la proposta de reforma de calendari escolar i emetrà un dictamen preceptiu per fer les recomanacions que consideri a la proposta del Departament d’Educació.
Barcelona (Barcelonès) El president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i membre del consell, Ricard Aymerich, ha explicat al programa "L'oracle", de Catalunya Ràdio, que aquesta reordenació del curs implicaria una "pausa sobre el mes de febrer i una altra sobre el mes de novembre".
El Consell Escolar de Catalunya està elaborant un dictamen sobre la proposta de nou calendari escolar del conseller Ernest Maragall. Segons Aymerich, aquesta proposta es podria revisar i suggerir que el curs escolar comenci el dia 1 de setembre i que en comptes d'una els nens facin dues setmanes de vacances fora dels mesos d'estiu i les vacances de Nadal. Aquest canvi en el calendari escolar estaria en la línia del que s'està fent a diversos països europeus, segons ha assegurat Ricard Aymerich. Es tractaria només d'una suggerència perquè el Consell Escolar, òrgan depenent del Departament d'Educació, és un òrgan consultiu i les seves decisions no són vinculants.
El president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i membre del consell, Ricard Aymerich, ha explicat al programa "L'oracle", de Catalunya Ràdio, que aquesta reordenació del curs implicaria una "pausa sobre el mes de febrer i una altra sobre el mes de novembre".
Font: gencat.net / 3cat24.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?