Una nova experiència

Estic fent un curs per internet organitzat per la Secretaria General de Joventut: “Prevenció del risc en adolescents i joves”.
El curs per ell mateix és força interessant, ja que a part de tocar aspectes novedosos per a mi, m’està ajudant a mantenir-me al dia en aspectes relacionats amb el jovent.
Però a banda del contingut del propi curs, estic visquent una experiència molt agradable amb la cinquantena d’alumnes que hi som apuntats d’arreu de Catalunya, tots professionals relacionats amb el jovent des de diferents àmbits de l’administració o de la formació, com ara és el meu cas.
Estic aprenent de llarg molt més de les pròpies intervencions dels alumnes, algunes d’altíssima qualitat, que del propi temari preparat pels professors.
Suposo que d’això es tracta, ja que el curs està dissenyat perquè cadascú digui la seva i ho rebi tothom alhora.
Hores d’ara són més de dos-cents missatges de correu electrònic que he llegit i analitzat cadascun d’ells fil per randa: preguntes i respostes, aclariments, opinions i informacions... tot en un conjunt que conforma un gran debat on cadascú pot dir la seva tantes vegades com vulgui i sense límits d’extensió o temps i on tothom pot llegir (o no) allò que volem transmetre.
Per a mi ha estat una nova experiència i l’he volgut compartir amb vosaltres.
Rubèn Fornós i Casares

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui està obligat per llei a sol·licitar el Certificat negatiu del Registre de Delinqüents sexuals? Tot el cal saber sobre el Registre de Delinqüents Sexuals

El model integral del lleure educatiu

Quina titulació han de tenir els monitors i les monitores dels menjadors escolars?