dilluns, 20 de novembre de 2000

Jo també copio els llibres

Internet em permet estar al dia d'un munt de coses que abans ni tant se val em plantejava d’estar-ho.
Diàriament obro les adreces d'un seguit de mitjans de comunicació i navego per unes quantes planes de referència, intentant assimilar-ho tot.
Aquest hàbit (o vici segons la meva dona) m'ha fet adonar d'un fet que m'havia passat desapercebut.
Hi presto més atenció del compte a totes les notícies relacionades amb la fisiologia i molt especialment en tot allò que fa referència al cervell i a l'adquisició del llenguatge.
Quan a primer de Ciències de l'Educació vaig estudiar fisiologia vaig haver de presentar un treball de lliure elecció i ho vaig fer sobre l'adquisició del llenguatge.
Tant és així, que un cop descoberta la meva feblesa o vocació frustrada, diguem-ho com vulguem, he tirat endavant una altra activitat dins del món cibernètic que mesos enrera no hagués ni arribat a sospitar que podia fer. Es tracta del següent: mitjançant un seguit de paraules clau, i a través dels buscadors, entro a planes web i copio articles que considero rellevants dins el tema, i els vaig classificant dins d'un document de word, amb un índex, articles que no tinc temps per llegir.
Senzillament m'estic fabricant un llibre a la carta, que a diferència d'Ana Rosa Quintana no és per publicar, sinó per llegir quan gaudeixi (segurament aquest Nadal) d'uns dies de vacances.
Rubèn Fornós i Casares

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada